Valutaer:
Handlevogn: 0 items
Hjem ::  Personvern

Personvern

Så langt vi vet, er du veldig opptatt av bruken av og offentliggjøring av dine personlige opplysninger. Vi er svært takknemlige for den tilliten våre bevisst og sensitiv håndtering av problemet, vil uttalelsen beskytte ditt privatliv politikk.

Personvernregler

1. Vi forsikrer deg om at din personlige informasjon er trygg og effektiv, og dataene vil bli brukt hvis de gir tjenester for deg eller utføre oppgaver knyttet til denne prosessen.

2. Hvis vi bruker informasjonen din i ikke-relaterte tjenester eller andre aktiviteter, mottar vi forhåndsgodkjenning.

3. Vi innhenter personlig informasjon på en rettferdig og åpen, garanterer vi at det ikke vil være urimelig brukere inntrengere.

Tekniske data og informasjonskapsler

Når du besøker en av våre nettsider eller bruke våre mobile applikasjoner, automatisk samle visse tekniske data som type operativsystem (f.eks. Windows eller Mac OS) og nettleser (f.eks. Firefox, Internet Explorer eller Safari) som brukes, din leverandør Internett-tjenester, din IP-adresse eller, om nødvendig, nettsiden adressen som ledet deg til å besøke vår nettside. Du vil også motta et automatisk varsel hvis du åpner nyhetsbrevet eller klikker lenken i vår bulletin. Vi bruker informasjonskapsler, pikselkoder, lokale minnet, skript og lignende teknologier for å gi brukerne en optimal opplevelse, spore statistikk og være i stand til å samle inn din mening, blant andre. Lær mer om informasjonskapsler og lignende teknologier og om hvordan du kan melde deg ut av en viss bruk av data som samles inn via disse mekanismene i våre prinsipper om cookies, som er tilgjengelig på våre nettsider og våre applikasjoner.

Hvordan samler vi personopplysninger

Vi kan få dine personlige opplysninger på flere måter, for eksempel når du kjøper et produkt eller en tjeneste på nettet eller i våre butikker, mens du oppretter en opplæringsplan og registrere sine kjøres gjennom sensoren utstyr å bære når du importerer data fra en applikasjon RunKeeper eller programmer eller tjenester fra en eller våre partnere eller tredjeparter, når du deler personlige preferanser, erfaringer og meninger med oss ​​på internett eller gjennom sosiale medier, når du kommuniserer med oss ​​via e-post, internett og sosiale medier, når du registrerer deg på vårt nyhetsbrev, fyll ut skjemaet registrering eller medlemsregistrering, eller om du deltar i en av våre fysiske tester eller målinger eller i en av våre konkurranser. Vi kan også få personlig informasjon fra våre konsernselskaper eller en av våre partnere. For eksempel, når du registrerer deg i en partners tjeneste og du samtykker i at de kan dele dine personlige opplysninger med PUMA. Hvis du ikke vil at vi skal bruke personlig informasjon fra våre partnere, kan du gi oss beskjed.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler om denne personvernreglene eller dine opplysninger, vennligst kontakt oss!

Tilbake
    Puma Sko Norge Outlet