Valutaer:
Handlevogn: 0 items
Hjem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt

1. Når ordren er komplett 361 RON, er e-posten din gratis, ellers du betaler de nødvendige fraktkostnader, utkjøring Etter at vi gir ordrenummeret, kan du se informasjon om varene hvis er utført ordren på den femte arbeidsdagen, varene ble ikke sendt , vi vil kontakte deg.

2. Vi er ikke ansvarlige dersom pakken er tapt, skadet eller stjålet i eller ved ankomst. Hvis du har spesielle transportkrav, ring videre.

3. Vi vil prøve å kontakte deg før og etter levering av pakken. Dersom pakken er tapt eller skadet, må du kontakte oss umiddelbart og lokal levering sentrum for å rapportere problemet.

Returnerer instruksjoner

1. Gi oss beskjed hvis det er et alvorlig kvalitetsproblem som krever retur.

2. Hvis du ønsker å returnere varene, vennligst informer oss via e-post eller live chat før du gir noen grunn og ordrenummer på retur innen 7 dager etter mottak. Alle gjenstander må returneres i originalemballasjen. All emballasje skal sendes ved hjelp av underdanig metode. Vi er ikke ansvarlige for tapte pakker i transitt. Vær oppmerksom på at frakt ikke refunderes.

3. Det vil ikke bli returnert dersom produktet er skadet av folks oppførsel eller eksterne faktorer.

4. Hvis du nekter å motta pakken etter behov, refunderer vi ikke hele beløpet. Vi refunderer gebyret ved mottatt refusjon, men vi vil ikke inkludere porto.

HVORDAN Å RETURERE PRODUKTER

1. Finn returmerket som er festet til bestillingen.

2. Følg instruksjonene for hvordan du fyller ut refusjonsskjemaet.

3. Koble returmerket og sett det tilbake på ditt lokale UPS-samlingspunkt.

4. Når vi mottar objektet (dette kan ta opptil 10 virkedager), og vi vil vurdere det, vil vi behandle tilbakebetalingen innen 5 virkedager. Vi vil behandle en tilbakebetaling til betalingsmetoden som brukes i det opprinnelige kjøpet og beløpet vil inkludere kostnaden for produktet og brukt skatt. Vårt mål er å behandle dette i de ovennevnte datoer, tider, men avkastningen er ikke garantert, fordi forsendelser håndteres av tredjeparter, og er gjenstand for lokal bank urlopom transportør.

5. Hvis du har spørsmål om denne policyen, vennligst kontakt oss.

Tilbake
    Puma Sko Norge Outlet